Vi erbjuder

Brudvals Lektioner

Image
Privatlektioner är mycket effektivt sätt att lära sig dansa Brudvals.
Ingen erfarenhet krävs för att lyckas med Brudvalsen efter några lektioner!
Ni kommer att lära er effektivt allt ni behöver för att lyckas men Brudvalsen.
Vi erbjuder olika paket lösningar för privatlektioner.
 
 
mer om Brudvals...

Show - Koreografi

Image
Vågar ni bryta brudvalstraditionen och dansa något speciellt på bröllopet?
Förverkliga er idé om hur bröllopsdansen ska se ut! Vi hjälper er med koreografi till musiken som ni har valt. Ni kanske har bara ett tema eller en idé - vi hjälper att uveckla den till Bröllopsdansen. Vi anpassar svårighetsgraden till er nivå så att ni blir nöjda med resultatet och tycker att det är roligt.
mer om Koreografi...


Brudvals Kurser

Image
Helgkurser i Brudvals anordnar vi några gånger per termin och på sommaren. Man lär sig dansa i grupp om upp till tio par på två 90 minuters lektioner. Förutom danssteg och hållning går vi igenom viktiga moment och ger praktiska tips och råd.
Det är ett alternativ till privatlektioner där priset per timme är betydligt lägre än för privatlektioner.
mer om Kurser...

Grupp Koreografi

Image
Fortsätt Brudvalsen med en enklare koreografi till er favorit festlåt tillsammans med ett gäng vänner.
Sätt fart på festen direkt efter Brudvalsen med låtarna som "Gangnam Style" eller "MC Hammer - U Can't Touch This" för att nämna några för inspiration. Ni kommer garanterat hå jättekul på lektioner!

mer om Koreografi...


Olika Dansstilar

Image
Testa olika pardans! Spendera tid tilsammans på ett oförglömligt roligt sätt. Våra danslektioner är ett alternativ för dem par som vill bara prova på någon pardans eller helt enkelt saknar möjlighet att gå på längre danskurser. Pardanslektioner är ganska lätt sätt att ha kul tillsammans. Det finns massa dansstilar att välja på.
Se även Presentkort...

Möhippa

Image
Dirty Dancing tema för möhippa är något som går hem varenda gång!
Mambo, Cha-cha, Vals eller Magdans - Ni får välja dansstil och tema förstås och vi ser till att både bruden, som ska göra en liten uppvisning på slutet av lektionen, och hela gänget får något roligt att minnas.

Boka Möhippa...


Svensexa

Image
Valslektion för hela gänget är både roligt och väldigt passande inför bröllopet. Ni kan välja dansstil fritt. Vi sammarbetar med bästa lärare i StreetDance, Locking, ShowJazz och många fler dansstilar.
Boka Svensexa...

Företags Event

Image
Danslektion i pausen på KickOff eller en konferans är ett trevligt och underhållande sätt att slappna av mentalt och låta kroppen få ny energi.

Kontakta oss...